කතුරුමුරුංගා කොල මිටි01
ගාගත් පොල් 100g
උම්බලකඩ කුඩු
අමුමිරිස් 02
ලියාගත් රතු ළුනු 30g
ලුණු රස අනුව
පිසගන්නා ආකාරය;
කතුරුමුරුංගා කොල පිරිසිදු කර සිහින්ව ලියා ගන්න. ඉන්පසු රතුළුනු හා අමුමිරිස් ද සිහින්ව ලියා එයට එකතු කරන්න. ගාගත් පොල් හා ලුණුද කලවම් කර ලිප තබා යන්තම් මලවා ලිපෙන් ඉවතට ගෙන දෙහි යුශ එකතු කර පිලිගන්වන්න...
0 ප්රතිචාර :
Post a Comment
ඔබේ අදහසට ඉඩ.........